ALTER EGO °LOOK GOOD <> °FEEL GOOD

Waarom kiezen voor Environ Sun Care?

De zonnebeschermingsproducten van Environ zijn verkozen tot beste zonnebescherming over heel de wereld. Maar hoe kan dit met een SPF van slechts 15? Environ Sun Care bevat namelijk hoog gedoseerde vitamines die samen met een SPF van 15 beter beschermen dan eender welke andere zonnecrème, ongeacht hun factor. Het is een must je huid te beschermen tegen de zon, ook wanneer het bewolkt is. Gebruik Environ Sun Care voor dagelijkse bescherming. Het is je ideale anti-aging crème en zorgt voor een egalere huid. Binnen enkele jaren kan je perfect zien wie zich goed beschermd heeft tegen de zon en wie niet. Smeren is de boodschap! Vergeet niet: elke zonnecrème - eender welke factor - is na twee uur uitgewerkt. Gebruik in combinatie met de ANP huidsupplementen om je huid nóg beter voor te bereiden op de zon.

Zonnebescherming voor elke huid

Als je Environ Sun Care online wil bestellen, maar twijfelt of het product voor jouw huid geschikt is, dan hebben we goed nieuws voor jou! De formule van Environ Sun Care is ontworpen voor alle huidtypes. Ook voor een drogere huid op zoek naar extra comfort. Geschikt voor volwassenen, kinderen en baby’s vanaf 6 maanden. Kortom, de zonnebeschermingsproducten van Environ zijn ideaal voor het hele gezin.

Bestel online & smeren maar!

Via de webshop van Alter Ego Selfcare kan je vandaag nog jouw Environ Sun Care online bestellen. Heb je vragen? Neem contact op via ons online contactformulier of stuur een mail naar hello@alteregoselfcare.be en we beantwoorden jouw vragen zo spoedig mogelijk.

Alter Ego

Wezelsebaan 100
2900 Schoten

Contactgegevens

Telefoon
E-mail
BTW
BE 0728.549.974  

Nieuwsbrief