ALTER EGO °LOOK GOOD <> °FEEL GOOD

Natuurlijke schoonheid dankzij Jane Iredale

Bekom een egale, stralende huid die er zo natuurlijk mogelijk uitziet dankzij de producten van Jane-Iredale. De unieke formule van Jane Iredale is samengesteld uit hoogwaardige vitaminen en antioxidanten die de huid beschermen en voeden. Bovendien zijn alle producten van Jane Iredale vrij van synthetische geurstoffen, vulstoffen en conserveringsmiddelen die mogelijks de huid kunnen irriteren. Dit maakt Jane Iredale uiterst geschikt voor zelfs de meest gevoelige huidtypes. Bestel vandaag nog Jane Iredale online en maak het verschil voor jouw huid.

Huidverzorgende make-up

Jane Iredale make-up gaat nog een stap verder dan gewone make-up omdat het huidverzorgende ingrediënten bevat. Zo zal het niet alleen onzuiverheden bedekken, maar deze ook tegelijkertijd verzorgen. Een goed voorbeeld hiervan is de Jane Iredale Dissapear Concealer. In tegenstelling tot een gewone camouflagestick, bevat deze antibacteriële ingrediënten die de roodheid en zwelling van de ontsteking aanzienlijk verminderen. Ontdek alle voordelen van de verschillende Jane Iredale producten in onze webshop.

Advies op maat

Geniet van advies op maat in onze multidisciplinaire praktijk te Schoten. Om de beste make-up producten voor jouw huid te bepalen, wordt er eerst een anamnese uitgevoerd. Hierbij gaan we kijken naar de huidige toestand van jouw huid en jouw dagelijkse gewoonten. Aan de hand van jouw persoonlijke noden en wensen stellen wij een deskundig en persoonlijk advies op waar je jarenlang plezier van zal hebben. Met een aantal tips & tricks zetten we jouw huid op het goede pad voor een optimale en natuurlijke uitstraling. Maak online een afspraak in onze praktijk voor jouw Jane Iredale make-up sessie en we helpen je met plezier verder.

Voeg toe aan je online winkelmandje

Bestel jouw producten van Jane Iredale online en kies voor afhaal in onze praktijk te Schoten of levering aan huis. Heb je vragen? Neem contact met ons op via het online contactformulier of hello@alteregoselfcare.be.

Alter Ego

Wezelsebaan 100
2900 Schoten

Contactgegevens

Telefoon
E-mail
BTW
BE 0728.549.974  

Nieuwsbrief