ALTER EGO °LOOK GOOD <> °FEEL GOOD

Revolutionaire technologie van Environ

In de jaren 1980 kwam plastische chirurg Dr Des Fernandes met een revolutionaire doorbraak, namelijk de introductie van vitamine A in huidverzorgingsproducten. Hij was de eerste die erin slaagde om vitamine A en antioxidanten succesvol toe te voegen aan cosmetische producten. Sindsdien is vitamine A het belangrijkste ingrediënt gebleven in de filosofie van Environ. Het is een essentiële voedingsstof voor de huid, die dagelijks aangevuld dient te worden om op die manier jouw huid gezonder en veerkrachtiger te maken. Dit zorgt in combinatie met andere essentiële voedingsstoffen zoals antioxidanten en peptiden voor een langdurige en zichtbare verbetering van de huid.

Wereldwijde aandacht

Environ Skincare werd opgericht in 1990 en is tot op de dag van vandaag uitgegroeid tot een wereldberoemd merk. Met meer dan 100 internationale prijzen krijgt het merk wereldwijde aandacht van internationale huidtherapeuten, schoonheidsredacteuren en beroemdheden. In 2021 kreeg het merk de prijs voor Top Medical Skin Care of the Decade tijdens de Aesthetic Everything® Aesthetic and Cosmetic Medicine Awards. Dit bevestigt waarom we in onze praktijk zo trouw zijn aan dit merk. Voor al onze huidbehandelingen werken wij exculsief met het assortiment van Environ. Wil je graag deze goede verzorging thuis verderzetten? Bestel Environ online in onze webshop.

Environ bestellen via onze webshop

Via de webshop van Alter Ego Selfcare kan je vandaag nog jouw Environ producten online bestellen. Heb je nood aan aangepast advies? Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse in onze praktijk kunnen we bepalen welke Environ producten het beste bij jou passen. Neem contact met ons op door te mailen naar hello@alteregoselcare.be en we helpen je graag verder.

Alter Ego

Wezelsebaan 100
2900 Schoten

Contactgegevens

Telefoon
E-mail
BTW
BE 0728.549.974  

Nieuwsbrief