ALTER EGO °LOOK GOOD <> °FEEL GOOD

Gelaat

Iedereen verdient het om een gezonde huid te hebben. In de praktijk geniet je van een unieke combinatie tussen relaxatie en intensieve verzorging. We starten met een grondige anamnese waarbij we gaan kijken naar jouw huidige verzorgingsroutine. Dit wordt gevolgd door een behandeling op maat gemaakt voor jouw huid. Aan de hand van deskundig en persoonlijk advies, kan je jouw huidverzorging thuis verderzetten. Je kiest zelf de duur van de behandeling te bepalen de behandeling wordt altijd op maat van jouw huid uitgevoerd. Omdat de huid voortdurend verandert door interne en externe factoren, wordt er elke keer een nieuwe huidanalyse met onze Observe Pro uitgevoerd waardoor elke behandeling uniek is. Want jouw huid is ook uniek.

Pigment

Heb je last van donkere of lichte plekken op het gelaat of lichaam? Deze zijn perfect te behandelen. In de praktijk zetten we in op het verlichten van bestaande pigmentvlekken alsook het analyseren van de huid om nieuwe pigmentvorming preventief te behandelen.

Huidveroudering

Droom je van een egalere huid? Het gehele gelaat of bepaalde zones worden in onze praktijk op een natuurlijke manier behandeld aan de hand van een op maat gemaakte vitaminecocktail, waardoor je collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. Door de krachtige vitamines, antioxidanten en peptiden gaat je huid er gezonder en jeugdiger uitzien. Daarnaast kan je steeds rekenen op persoonlijk advies voor het beste resultaat. 

Couperose

Couperose omvat de aanwezigheid van gesprongen adertjes en roodheid op het gelaat (wangen, neus en kin) en decolleté. De grootse oorzaken zijn erfelijkheid, zonschade, temperatuurschommelingen en alcoholgebruik. Tijdens enkele behandelingen worden de haarvaatjes verstevigd waardoor ze minder op de huidoppervlakte zichtbaar zijn. Dit kan gevolgd worden door verdere (preventieve) behandelingen.

Acne

Met onze acnebehandelingen reinigen we de huid tot in de onderste huidlagen. De talg wordt gereguleerd waardoor we weer een mooie, egale en stralende huid krijgen. Dit zijn hele krachtige behandelingen waardoor de slechte bacteriën worden weggedreven en de vorming nieuwe ontstekingen kan worden voorkomen. Zelfs de grootste en diepste ontstekingen kunnen volledig genormaliseerd worden.

Littekens

Littekens als gevolg van een wonde of zware acne worden in de praktijk behandeld door middel van intensieve verzorging. Door bepaalde vitamines toe te dienen aan de huid wordt het litteken geëgaliseerd. Let op: littekens worden snel hyperpigmenten. Het is belangrijk om deze zo snel mogelijk te laten verzorgen. Met aangepast advies kan je rekenen op een mooi resultaat. 

Wijde Poriën

Heb je last van wijde poriën, zwarte puntjes, doffe/ grauwe teint? Dan is onze Deep Cleanse behandeling ideaal voor jou. Zowel jongeren alsook volwassenen hebben hier wel eens mee te maken en kunnen na deze behandeling weer volop genieten van een frisse en zuivere uitstraling.

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord? Aarzel niet om ons te contacteren via het online contactformulier

Ja! Een kuur in mijn praktijk van 6 tot 12 behandelingen is gelijk aan een mini-facelift. Beter nog, het gaat niet alleen de huid strakker maken; de pigmentvlekken worden lichter, de couperose vermindert en de poriën worden fijner. Dit zijn allemaal bijkomende voordelen die je niet hebt bij een chirurgische facelift. Ik raad steeds een kuur aan van 6 tot 12 behandelingen, maar dit is zeker niet altijd nodig. Bij sommigen zie ik zelfs na 3 tot 4 behandelingen al een uitstekend resultaat en is dat voldoende.

Jarenlang heb ik zelf last gehad van acne dus ik begrijp de frustratie en schaamte die het met zich meebrengt als geen ander. Ik was steeds op zoek naar harde behandelingen omdat ik er zo snel mogelijk van af wilde. Maar met mijn huidige kennis en ervaring in medische huidverzorging, kan ik met zekerheid zeggen dat je best wegblijft van harde behandelingen, zware medicatie, roaccutane en antibiotica. In de praktijk tonen we aan dat we op een hele andere manier uitzonderlijke resultaten kunnen halen door middel van huid vernieuwende behandelingen, waarbij op maat gemaakte vitaminecocktails worden toegediend en de slechte bacteriën worden weggedreven. Door de vitaminen zorgvuldig op te bouwen naargelang de conditie van jouw huid, geniet je een gezonde maar toch intensieve behandeling. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je de praktijk met een rood gezicht verlaat. Bovendien voorkom je beschadiging van de huid op lange termijn. Door je te houden aan een goede frequentie in combinatie met het gebruik van de Environ Focus Care Clarity producten voor thuis, behalen we een optimaal resultaat. 

Pigmentvlekjes zijn een van de gevolgen van regelmatige en onvoldoende berschermde blootstelling aan de zon. Bij de meeste mensen beginnen deze zichtbaar te worden vanaf 30-40 jaar. Ook zwangere vrouwen krijgen vaak last van een “zwangerschapsmasker”. Dit wordt gekenmerkt door donkere vlekken die gevormd worden rond de ogen, voorhoofd en bovenlip. Om deze zones te behandelen gaan we in de praktijk te werk met een op maat gemaakte vitaminecocktail. Na 3 tot 4 behandelingen krijg je een heel mooi resultaat en gaat je omgeving het ook zien. Het voordeel van deze behandeling is dat ook andere zones van je gelaat tegelijk aangepakt kunnen worden. Pigmentvlekjes gaan vaak gepaard met rimpelvorming en gesprongen adertjes ten gevolge van zonbeschadiging. Per zone wordt de vitaminecocktail aangepast voor een optimaal resultaat. Maak ook thuis gebruik van de Focus Care Radiance Plus producten om je pigmentvlekken intensief te egaliseren en voorkom pigmentvorming met je zonbeschermende proucten zoals RAD en Alpha Day Lotion.

Maak een afspraak

Alter Ego

Wezelsebaan 100
2900 Schoten

Contactgegevens

Telefoon
E-mail
BTW
BE 0728.549.974  

Nieuwsbrief