ALTER EGO °LOOK GOOD <> °FEEL GOOD

Arrangementen

In de praktijk kan je ook terecht voor Arrangementen: Combineer je huidbehandeling met algemene schoonheidsbehandelingen bv. een spierontspannende/ anti aging massage van gelaat, nek , schouder, hoofd massages, manicures, medische pedicure, pakking, peelings, pakkingen, etc. Deze behandelingen worden ook met paramedische achtergrond uitgevoerd steeds met aangepast advies. Door gebruik te maken van hoog geconcentreerde vitamineproducten staat jouw natuurlijke gezondheid op de eerste plaats.

Look good & feel good.

Make-up

Make-up is jammer genoeg een van de meest voorkomende oorzaken van huidproblemen waaronder acne, couperose en verstopte poriën. Daarom geven we in de praktijk aangepast advies en werken we enkel met huidverzorgende make-up. Hiermee gaan we de huidconditie verbeteren op een naturelle manier. Ook kan je terecht voor de volgende make-up sessies: dag, avond/feest, fotoshoot en bruid. 

Epilatie

Je wenkbrauwen hebben een enorme invloed op de expressie van je volledige gelaat. Door ze juist te epileren en natuurlijk bij te kleuren, bekom je op een simpele manier een betere uitstraling. Naast epilatie van de wenkbrauwen kan je in de praktijk ook terecht voor het waxen van de oksels, benen, armen, rug en bikinilijn. Ook voor de meest gevoelige huid is onze epilatie methode uiterst geschikt. 

Gelaat, nek,Schouder, hoofd - Massage

Heb je last van je nek, schouders, rug of benen? Dan hebben we medische massages die je van deze pijnen verlost. Of wil je even alle stress ontladen? Dan hebben we natuurlijk ook een super relaxerende optie voor jou. Je kan kiezen voor een volledige lichaamsmassage, een rug-nek-schouder massage of gelaats-, decolleté en hoofdmassage.

Peeling

Vernieuw je huid met een verzorgende peeling op basis van hoog gedoseerde vitaminen. Niet alleen de dode huidcellen worden verwijderd, de huid wordt ook egaler en strakker. Geschikt voor iedereen en ideaal voor mensen met pigmentvorming, littekens en een sinaasappelhuid. 

Veelgestelde vragen

Lees hier de meest gestelde vragen. Is je vraag niet beantwoord? Aarzel niet om ons te contacteren via het online contactformulier

Ja zeker! Ik werk al jaren met de producten van Jane-Iredale, juist omdat ze zo’n natuurlijk resultaat geven. Hierbij is het wel belangrijk dat je de producten gebruikt die het meest geschikt zijn voor jouw huidtype. Terwijl mensen met een vette huid best kiezen voor de Purepressed Powder Foundation, kiezen anderen met een droge huid beter voor de Liquid Minerals Foundation. Aan de hand van een huidanalyse in de praktijk, geef ik aangepast advies voor jouw dagelijkse make-up routine. Daarnaast werken de producten van Jane Iredale ook huidverzorgend. De conditie van je huid verbetert en je hebt minder last van verstopte poriën en talgophoping.  

Door gebruik te maken van de Jane Iredale Dissapear Concealer. Dit is een speciale stick met extra antibacteriële werking die je niet terugvindt in een normale camouflagestick. Je puist wordt niet alleen bedekt maar ook de ontsteking wordt aangepakt waardoor de roodheid en zwelling verminderen. Dankzij de unieke applicator kan je de crème ook zonder borstel aanbrengen. Ideaal dus om mee te nemen in je handtas zodat je de zone later op de dag nog eens kan bijwerken.  

Dankzij de unieke werking van de Enlighten Concealer en de Enlighten Plus Under-Eye Concealer, ga je niet alleen de kleur onder je ogen verlichten maar ook de zwelling verminderen. De Enlighten Plus Under-Eye Concealer onderscheidt zich met een extra anti-aging effect om de fijne lijntjes onder en rond de ogen te camoufleren, SPF 30 en waterbestendigheid.

Maak een afspraak

Alter Ego

Wezelsebaan 100
2900 Schoten

Contactgegevens

Telefoon
E-mail
BTW
BE 0728.549.974  

Nieuwsbrief